Hilly, dovolím si oponovat. Babyvak je silnější než šátek. V pevném šátku stačí nosit v jedné vrstvě, u kolíbky ve dvouvrstvém úvazu. Miminko může být nahé nebo lépe ve funkčním prádle. Dcerka nosí triko merino nebo merino-hedvábí nejen do šátku, ale i v něm spí a jezdí v sedačce. Fajn je i moira. Je fakt, že horko bude všude, i v kočárku a potit se prostě budeme. Já jsem si pořídila funkční oblečení taky a nosí se mi v tomto počasí docela dobře. A kdo by s miminem na břiše smažil nebo vařil? Malá byla od narození více dráždivá a plakala sama v postýlce nebo ne podložce, tak byla v šátku a mohla jsem se věnovat dalším dětem a domácnosti. Běžný úklid, nádobí a příprava jídla se s malinkým na břiše dá, samozřejmě kromě výše zmiňovaných nebezpečných věcí. Později s těžším a větším dítětem je práce snadnější, když je na zádech.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.