"Od těch, co se stravují tzv. normálně (moc to neřeší), neustále poslouchám, jakej jsem pohankovej cvok."
A to tě jako máme litovat?
Od známých vegetariánů zase to, že bych to maso teda fakt jíst neměla.
Tak je neposlouchej, nebo jim řekni, že se s nimi o tom bavit nechceš, nebo se s nimi nestýkej, když ti to vadí. To tady chceš řešit na diskuzi?
Točí mě jejich děti, když přijdou za našima a řeknou jim, že jsou vrazi, protože jedí maso.
I dítě má právo na svobodu projevu, nebo je chceš nějak umlčovat, i když mají pravdu?
Malá pak za mnou přijde a brečí...
.
A co jako, to tebe a tvoji malou máme zase litovat? Tak jí vysvětli, že jste vrazi a že ti to nevadí, protože si v tom libujete. Co chceš, aby ti někdo řekl na vegetariánském fóru? Když tvoje malá brečí, tak to je opravdu nic proti utrpení zvířat, které každodenně podstupují kvůli konzumentům masa, mléka a vajec. Prostě to jen konstatuji - je to tak.
Štve mě ta hysterie kolem toho. Já do toho nikomu nekrafu, tak ať mi daj všichni pokoj.
:-D Tak dej ty zase pokoj zvířatům. :-D
Jinak ještě to je umocněný tím, že žiju s přítelovýma dětma. jsem za zlou, když jim nedávám Colu a za zlou, že tuhle měli králíka. Fakt na nic.
Tak to je fakt blbé, s hlupáky bych žít nechtěla, ale kdo chce kam...