| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

26.9.2010 18:19:21 nancy17+Filip03/10+Lucie02/12

Domácí výroba příkrmů

ahojte,
chtěla bych poradit s domácí výrobou zeleninových a ovocných příkrmů.
Máme hodně domácí zeleniny (dýně, mrkev, řepa, cuketa) a ovoce (jablka, švestky apod.). Nevím si rady se zavařením. Vydrží mi skleničky, když nebudu přidávat žádnou sůl a cukr? Máte někdo zkušenosti se zavařením vícedruhových zeleninových přesnídávek? Pokud nic nepřidám, vydrží mi to alespoň půl roku?

Děkuji za rady.~;((
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Domácí výroba příkrmů nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 26.9.2010 18:19
*Re: Domácí výroba příkrmů withep 26.9.2010 18:42
*Re: Domácí výroba příkrmů bbberusak + barusak 03/10 26.9.2010 18:44
*Re: Domácí výroba příkrmů sosak 26.9.2010 19:49
*Re: Domácí výroba příkrmů Staronová.luc 26.9.2010 19:51
*Re: Domácí výroba příkrmů *Kate*+ dve holky 05+08 26.9.2010 22:11

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.