| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

9.2.2011 10:10:36 KoproFka

Re: Fazole mungo - co s nimi?

dávám tak cca 2cm vrstvu na hluboký talíř (je to ten miskovitý typ) - vyklíčí všechny a docela rychle. jak se to proplachuje, tak vždycky prstem promíchám...
jsou super, zobu je samotné, dobré jsou i třeba na chleba s lučinou, nebo přidávám do masových směsí...
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Jak zpracovat fazole mungo? metty, 3 kluci 9.2.2011 9:8
*Re: Fazole mungo - co s nimi? Sharien 9.2.2011 9:20
*Re: Fazole mungo - co s nimi? šatranka 9.2.2011 9:23
*Re: Fazole mungo - co s nimi? Věra, Elinka a Tom 9.2.2011 9:43
*Re: Fazole mungo - co s nimi? KoproFka 9.2.2011 10:10
*Re: Fazole mungo - co s nimi? magrata1 9.2.2011 10:26
*Re: Fazole mungo - co s nimi? metty, 3 kluci 9.2.2011 17:33

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.