fujtajksl - to je potvora všech potvor Promiň, ale opravdu jsem si musela ulevit. No, takže on si hraje na rytíře.... Co se teď s tím? Asi bych si s ním zkusila co nejvíce v klidu promluvit. Řekla bych, že já to vnímám jako ohrožení našeho vztahu. Že mi je z toho opravdu špatně, že se prostě a jednoduše bojím, že to vazby mezi námi naruší. Možná bych v primární fázi vynechala, že si myslím, že ženská, která hledá útěchu u jiného chlapa než u svého partnera, není úplně v pořádku. Cokoliv řekneš přímo proti ní, bude nejspíš vzápětí použito proti tobě. Takže mluvit - říkat, co a jak cítím, ale ve vazbě já-ty. A asi bych opravdu zdůraznila, že je to pro mě situace, kterou vnímám jako velké ohrožení, bojím se toho...abych prostě viděl, že jsi člověk s emocemi a city, žádná Amazonka, která to rozdejchá a vydá se na úspěšnou cestu samoživitelky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.