Jani, souhlasím a vnímám to od toho chlapa jako dobré řešení. Nebyly žádné scény, prostě jsem se zeptala, dostala jsem odpověď, stejně mi to vrtalo v hlavě, tak mne toho červíka zbavil.
Jo, pak jsem taky měla anonymní telefonáty - po určité delší době, asi se někdo bavil, já i tuším kdo (jiná, taková místní blbka, asi jí vadilo, že někdo žije normálně), jak to bylo s manželem hezký včera v hotelu, pak už jsem to manželovi dávala na hlasitý a chechtali jsme se oba, protože většinou den předtím byl celý doma, ona ta dáma netušila, že v té době nepracoval.
Být na MD a manžel nebýt doma, asi by mi to taky dělalo starosti, někdy je to fakt těžký a znejistět v určitém čase jde fakt snadno.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.