28.6.2011 18:17:17 Termix
Re: Pozor na domácí masové konzervy
MAso nezavařuju nikdy, pokud jedeme na dovolenou autem, beru jídlo jen na cestu, ale klidně si koupíme i cestou něco v restauraci. Když už jsme na místě, já odmítám strávit půlden vařením, to na dovolenou ani nemusím jezdit, takže klidně něco k snídani připravím, na oběd jíme tuny ovoce a na večeři si prostě zajdeme. A zrovna v té Itálii jsem našla místní Lídl, kde měli naprosto famózní čerstvé těstoviny a stály míň než u nás.
Pokud letíme, tak jídlo nebereme, máme na místě.
Jenže pro nás není jídlo číslo jedna ani doma
Na druhou stranu, s tou zeleninou jsem to netušila. Asi před dvěma týdny jsem zavařovala jahody a mimojiné asi 6 sklenic rajčat s česnekem, bazalkou a solí. Zavařovala jsem to 45 minut. Ale jen jednou. Takže vyhodit, jo? No prostě jsem to zkoušela prvně v životě.
Odpovědět