13.7.2011 16:12:56 Ivuljenka
Re: Je alkoholik?
já jsem k těmto věcem dost obezřetná,od takovýho chlapa já bych dala ruce pryč co nejdřív - můj otec taky začal nejprve 1 pivem po práci, pak to byly 3, pak 5 pak i panák a jako 7letá si pamatuju jak táta chodil domů v 8 večer, motal se, ani klíče nemohl strčit do zámku. Moje mamka na odpolední směně pryč a já v noci chtěla na WC,ale kolem záchodové mísy ležel obtočený "tatínek" kolikrát i zablitý.
Nesčetněkrát jsem vypínala zapnutou vodu na sporáku protože usnul v opilecké agonii u televize. A když jsem onemocněla a měl se o mě starat,přijít hned z práce domů, přišel tak ve 4-5 až si dal aspoň ze dva kousky. Nebyl agresivní,ale bylo to nepříjemné,jako dítě jsem nevěděla co s tím jak to řešit,proč se to děje, nesnášela jsem ho,litovala,různě se to střídalo až jsem konečně odešla z domu v 18 a nemusela to řešit.
Svého manžela jsem už jako svého přítele upozorňovala,že jestli bude chodit domů opilý okamžitě s ním skončím.
Tyhle věci snadno přerostou přes hlavu. A já jsem skeptická. Dala bych nůž na krk - nelíbí se mi to,nepřeji si to,mám strach. A když s tím bude schopen přestat tak je to dobré,když ne tak tradá
Odpovědět