13.7.2011 18:06:10 Ennywan
Re: Je alkoholik?
Taky mě strašně vadí ta všeobecná tolerance k alkoholu. Naši doma nepili, do dnes při rodinných oslavách pijí málo. Já nepiju vůbec, protože mi to nechutná. A jsem za exota. Manželova rodina pije mnohem víc, dle mého tchán je také alkoholik. Je právě zedník, pivo pije každý den, má rád i tvrdé. Má taková období, kdy pije víc, to s ním pak tchyně nemluví, nechodí domů, tchán přespává na jejich chatě. Trvá to třeba i měsíc. Tchyni to vadí, ale nemá sílu s tím něco dělat. Manžel denně alkohol nemá, ale na můj vkus pije víc, než bych si přála. Dokáže bez piva být, ale např. po fotbalovém zápase na jedno jde, nebo si dá štamprli apod., někdy víc, někdy míň. Vadí mi i to málo, mám obavy, že jednou bude jako tchán. I když bych řekla, že je jiný, navíc řemeslník není, inteligenčně je trochu jinde než tchán. i když to samozřejmě zas takovou roli ohledně alkoholu nehraje. Taky mi strašně vadí, že když dětem říkám, že alkohol není v pořádku, tak mi zbytek rodiny (myslím širší) říká, že přeháním. Ale já si to nemyslím.
Odpovědět