Re: Záhady v kuchyni
Proc mi cernaji konce varecek (ne michaci konce, drzici konce)??
- necháváš je ležet vedle zapálené plynové plotýnky
Proc se musi sbirat pena z marmelady?
- protože pěna je tvořena uvolněnými bílkovinami, které jsou oblíbenou mikorbiální potravou a zvyšuje to následně kazivost
Proc se musi sbirat pena z vyvaru?
- jako u marmelády - vývaru se pak v lednici zkracuje trvanlivost cca o 2 dny. mimoto u vývaru navíc nesebraná pěna způsobí, že se následně rozptýlí ve vývaru a ten je nevzhledně kalný.
Proc mi vzdycky prekypi brambory?
- asi je vaříš zprudka
Proc mi prekypi marmelada?
- máš malý hrnec
Proc vzdycky pripalim ryzi?
- asi používáš kastrol s tenkým dnem. Vymasti si kastrol na rýži olejem, než tam rýži nasypeš.
Proc se rybiz sam neumi odstopkovat??
- protože Tě chce učit trpělivosti
Proc nejsou jablka samosvlikaci????
- protože jsou za Adamem a Evou vyhnaná z Ráje a tady mimo Ráj už se nudisti netrpí
Zkus jim nabídnout náhradou za slupku aspoň fíkový list, třeba Ti vyjdou vstříc
Odpovědět