Tak ty hry nehraj. Prostě si řekni, že od zítřka už na takovou hru nepřistoupíš, do takové debaty se zatáhnout nenecháš. Jde to. Je ale docela možné, že ustrne komunikace mezi vámi, což je obdobný problém. Jsou lidé, kteří nehrají fér a energeticky parazitují na těch, kteří fér hrají, ale chování protějšku je štve. Cestou je, brát to jak to je, do sporu se pustit jen tehdy, když se na to budeš cítit, a nebrat si osobně jejich chování. Protože to je jeho problém, ne tvůj.
K konkrétnímu sporu. Muž má pravdu, že pokud jsi měla čas, mohla jsi dovolenou hledat delší dobu. I "last" jde naplánovat půlroku dopředu - prostě si řeknete, který termín je ok, dlouho vybíráte lokalitu, a těsně před termínem se podíváte, co která cestovka v dané lokalitě levně nabízí. NIKDY nespoléhej na to, že vše vyjde napoprvé. Nevěř slibům, zvlášť když máš s dotyčnými už jindy špatnou zkušenost, to moc nechápu, proč tě to překvapilo, když jsou tchánovci nespolehliví dlouhodobě... měj záložní varianty.
Já bych na tvém místě vybrala dvě místa a popř. dva termíny, sama, a protějšek by se JEN vyjádřil, které je lepší. U nás jsme to udělali naopak, muž poslal pár odkazů, já napsala, co mi nejvíc sedí, a je to. Psa nemáme, budeme muset udat na týden hlodavce Psa bych dala švagrovcům, pokud by to šlo, pokud ne, psí hotel. P.S.: já dobře vím, proč psa k tomu všemu, co doma máme, nechci
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.