Niky tvému příspěvku ((11.8.2011 14:30:47), ale i dalším tleskám. Vystihla jsi přesně můj názor. Chvíli jsem jen četla a dělala si názor. Zakladatelka nesnese kritiku na svoji osobu, to jak reagovala na Buchlovanku to dokazuje, přitom ona nenapsala nic špatného, ale schytala to fakt zhusta, Jestli se Antea tímto způsobem jako tady hádá s manželem, tak ať se nediví, umí ho zřejmě dobře vytočit. Musí mít pravdu za každou cenu, nehledě na následky.
"Nesouhlasíš s mnou, máš jiný názor, dovoluješ si mě kritizovat, drzost, od teď se s tebou nebavím" Anteo, ty neumíš diskutovat jinak než někoho napadat a nebo se urazit přestat kmunikovat?
Promiň, ale opravdu se tu prezentuješ jak hádává nesnesitelná ženská. Zkus se uklidnit a přijd znova až se vydýcháš.
A řeknu tě jedno, nikdo nemá právo kritizovat rodiče svého partnera, to se nedělá.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.