Buchlovanko, prosím to neřeš, oč mám obavy, nebo ne, to není předmětem diskuse.
Předmětem diskuse je, jak se muž zachová, když přijde nepříjemnost, problém - má tendenci najít viníka, nejčastěji mě.
Co se týká zařizování různých věcí, velice rád je přenechává na mě, ovšem ze zpětného pohledu třeba "všechny dovolené zařizoval dříve on" - typická podpásovka, zařizoval možná 20 procent společných dovolených, kdo ví jestli.
A že budeme hledat až v sezoně last, to byl především jeho nápad.
Mě vadí jeho styl řešení konfliktů, přesně jak tu bylo popsáno v prvním příspěvku další přispěvatelky, a to tady řeším. Žádné rady co jsme měli nebo neměli s dovolenou, to už je jaksi pasé a pozdě bych honit.
když někdo chce radit, tak prosím ne za každou cenu, ale k věci, o čem ta diskuse vůbec je a co vlastně chce člověk řešit
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.