Re: :-) :-) :-)
Zdravím v závěru lehce kalamitních prázdnin. Budu na ně opravduvelmi dlouho vzpomínat. O akci koupelna víte, poněkud se komplikuje, zítra nám přijdou rozbourat krásný nový záchod, neb šachtou k sousedce teče voda, u nás chyba nenalezena, asi nějaký spoj trubek. Doufám, že zůstane jen u záchoda a nebude se demolovat i koupelna, kde máme stále nedokončenou skříňku - blbě nám namontovali dvířka, nebyli schopni objednat nová (mně stačil 1 mail + 2 upřesňující).
Dovča byla fajn, moře nejhezčí, jaké jem kdy viděla, jídlo super (stravovali jsme se sami po vlastní ose), ubytování trochu slabší, horko jako vpeci ohnivé. Ale asni tady se nám kalamity nevyhnuly: 1 na lehátku namočený a vyzkratovaný mobil (Anča), 1 ztracený mp4 přehrávač (já), jedna ztracená sluchátka (já), jedna rozbitá hlava (Anča). To bylo velmi povedené - holky se potápěly, proplavávaly jakouse jeskyni, Bětka se dovalila, že se Anča bouchla. Vyplavala Anča a přes ksicht jí valila krev. Nateklo jí do šnorchlu, chtěla se nadechnout a on nad ní byl útes. Ale vypadalo to hůř, než jaké to bylo ve skutečnosti - byla z toho boule a malá odřenina, hlava je sviňa. Závěrečný bonus jsem si vytáhla já, posledí den mi bylo velmi divně, v noci zimnice (venku 30 stupňů), ale nechtěla jsem komplikovat závěrečný den, vystěhovávali jsem hned ráno pokoje, dojezd byl až v 17 hodin. Tak jsem ještě šla s rodinou na šlapadla do 1,5 km vzdáleného střediska (šlapání mě teda zmáhalo), po obědě jsem jen ležela na lehátku. Večer jsem se v autobuse změřila - hezkých 39,4. Ale nakonec to bylo na celodenní cestu domů docela šikovný, protože jsem jí z valné části prospala. v pondělí mudra - angína, nález na dýchačích, další týden dovolené. Příliš relaxační ale nebyl - každé ráno dělníci obhlížející náš hajzlík, praní... Tož tak
Odpovědět