Tulačko, u kterého moře jste byli? A se stoupačkami držím palce a přeji pevné nervy. Koukám, že je to vždycky na dlouho a nic není jednoduché. :-(
My jsme měli takovou poklidnou dovolenou v České Kanadě. Místní říkali, že když bylo 5 dní ze sedmi hezky, že to je skoro vzácnost. Svezli jsme se parním vlakem, navštívili hrad. Ale asi moje největší vzpomínka bude na množství hub v lese. Postavili jsme batoh a půl hodiny jsme kolem něj sbírali houby a ani jsme se nehnuli z místa. Už jsem nemohla houby ani vidět, dokonce jsem zakázala jejich sběr (abych je nemusela zpracovávat). Ale to pak bylo samé podívej, toho hříbečka tady nemůžeme nechat a už šel s námi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.