Teda ženy, tady je mrtvo
Tulačko, díky za mejla, četla jsem v době balení na dovču, takže jsem nestíhala reagovat. Ale povzbudilo mě, že u nás je chaos jen díky tomu balení, s tebou bych neměnila, leda výsledek galejí, ten zas jo
S dělníky obhlížejícími hajzlík ji mi připomněla, jak Honza po návratu z dovči tvrdil, že náš určitě neteče, vše prohlídnul, je to jisté. Odjel na 6 dní za hranice a já celou dobu 3x denně měnila hajzlíku pleny. Jak to u vás vypadá teď? Práce skončeny? Zase bydlíte jako lidi? Podle fotek to teď máte moc pěkný
A dovča taky super
Mirádo potvrzuji, letos se houbařilo pěkně. Českou Kanadu si píšu do seznamu míst pro příští dovolené.
U nás řada změn. Křeslák přesedlal z jednoho autobusu na jiný a když už přesedlával, vzal to rovnou i se zaměstnavateli. Doma je ještě míň než dřív, ale spí v pro většinu lidí normálním čase, většinou i ve své posteli a je mnohem spokojenější. Já se v době kdy Tulačka trpěla se zvracivkou rozhodla, že ji v tom nenechám - že by telepatie? Užila jsem si žlučníkovou koliku s objímáním mísy od 4 ráno do pozdního odpoledne v půlhodinových intervalech, skvělá antikoncepce, fakt už bych nechtěla být těhotná
Pak jsem vzdala snahu udržet aspoň lžičku vody a nechala se odvézt na pohotovost, vtipné bylo, že než jsem přišla na řadu, cítila jsem se úplně skvěle, působila jsem jako hypochondr. Ale kamena našli, měla bych zhubnout (já vím
) a objednat se na operaci. Hodlám vydržet do února, to je na masáže mrtvý měsíc. Chystáme se přestavět byt, obětovat současný pokojíček a ložnici ve prospěch dětí. Pomocí skříní vše rozdělíme tak, že vznikne Honzíkův pokoj, Terezčin pokoj, spací kout a jídelní kout. Jen nevím, kdy to zrealizujem, nejspíš až skončí turistická sezóna. Honzík přišel ze školy s tím, že mají novou tělocvikářku. Ortel byl jasný, buď ostříhat jeho konečně dorostlou hřívu, nebo nosit gumičku. Culík vzbudil u spolužaček takovou vlnu veselí, že se rozhdl pro zásah strojkem
Ale snad si je zase nechá narůst, příští rok už by na tělák měli být rozdělení. Terka začala s břichovrtěním. A to je od nás asi tak všechno