Re: :-) :-) :-)
No hurá, podzimní inverze vás příítáhla ke komplům, milé podčáry. Některé stále absentují, ale u nich to už asi nebude jiné.
Na podzimní Rakovec jsem taky myslela, hlavně jak Agátka říkala na jaře, jak se na něj těší. Nicméně tady bylo v září dosti mrtvo a já se přiznám, že jsem díky výletu s Bětuš do Paříže neměla moc čas cokoliv organizovat. Možná, kdbyste mě byly nakoply...
No a u nás? Ančí se na gymplu líbí, už jsem asi psala, že třídnímu je 27, někteří rodilí vyučující španělštiny jsou taky sypaťáci pohlední... Známky má zatím hlavně dvojky. Jen teď řešíme lehké potíže - začala ji bolet hlava, já to podcenila ("málo piješ") a ona se z toho vyvinula migréna. Už jsme byli na neurologii, navíc řešíme podezření na dis- (Anče zprasila 2x po sobě diktát, chyby, které v doplňovačce neudělá, v diktátu nevidí), což neuroložka potvrdila a čeká nás poradna.
Bětušje stáleč nadšená novinářka, píská na příčnou flétnu, chystá se na 1. ůlevel zkoušek z francouzštiny a teď organizuje mikukášské koledování. Ona Anděl, Anička Mikuláš
A vánoce na krku
Odpovědět