No tak to samozřejmě, že nebrečím před nima;-) akorát mě to dostalo až v autě, což je trochu blbý, když člověk řídí:-( Asi máš pravdu, že je to o zralosti, dvakrát jsem vyhledala odbornou pomoc - psycholožka mi řekla, že nechápe, jak se s nimi po tom všem můžu dál stýkat, psychiatrička mi předepsala lexaurin (jako že to nic nevyřeší, ale bude mi to jedno;-), ten jsem teda nebrala). Hodně by se mi ulevilo, kdybych nemusela podstupovat tyhle "boje" (on to není boj v pravém slova smyslu, prostě se do mě naváží a já se velmi chabě a neúčinně snažím o zdvořilou ochranu). Na druhou stranu jsou to přecejen rodiče, já teda vůbec velmi špatně lidi opouštím. Navíc vnoučata je mají docela ráda (a přiznám, že když jsme teď oba s manželem onemocněli tak, že už jsme se nedokázali o děti starat, mohli jsme je tam zavézt. No a právě při vyzvedávání mě takhle sestřelila - navíc před dětma:-((
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.