Rodiče ne, ale starší sestra, prakticky při každém setkání, občas i do telefonu.
Třeba když jsem jí volala na štědrý den (voláme si každé Vánoce po nadílce) a ona mě seřvala, proč volám tak pozdě a jestli mi ona ještě vůbec stojí za to, abych zavolala...Jindy neváhala zavolat, aby mě sprdla za to, že jsem se ujala nalezeného štěněte (dozvěděla se přes přítele z FB, kde jsem měla inzerát).... Když je u nás, dělám všechno špatně, i když vlastně nic (podle ní) nedělám.... Když hrajeme hry, je špatně, když mám radost, že se mi daří, je špatně, když bručím, že se mi nedaří, je špatně, když mlčím a špatně by bylo, i kdybych nechtěla hrát...
Kontakt úplně odstřihnout nejde, kvůli dětem, ale téměř každé setkání končí mým brekem, zatímco ona je v pohodě....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.