Silně negativní vztah k jiné osobě - může mi ublížit?
Možná trochu ulítlý dotaz, ale - jedna žena mi opravdu hodně ublížila, vloudila se do mé přízně a zneužila toho, jak jsem se ve velké bolesti před ní odhalila, a způsobila mi bolest ještě větší... a využívá a zneužívá svého aktuálního životního postavení dál.... Nedokážu tuhle osobu vnímat ani trochu pozitivně. Může mi "ublížit", že si přeju, čekám, doufám, že se jí to všechno vrátí (pokud možno i s úroky)? Občas tady zahlídnu, že to, co já vyšlu negativního, se mi vrátí... dá se na to takhle pohlížet i v tomto případě? Sama nic nepodnikám, jen prostě čekám, že jí to život vrátí, ale nemůžu necítit radost a zadostiučinění, když vidím, že ne všechno jí vychází tak, jak si asi představovala. Jak to tedy je?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.