Re: Silně negativní vztah k jiné osobě - může mi "ublížit"?
Tvůj příběh jsem tu někde četla.Také si myslím, že se ti vrací. To dobrý i to zlý. Návrat toho špatnýho se mi myslím ve tvém případě netýká tebe Já osobně si myslím, že to v sobě nemáš dusit, proč v sobě potlačovat něco logického, přirozeného, proč popírat pocity. Ale na druhou stranu zkus s nimi pracovat směrem, který určuješ ty. Jdi ven, do lesa. Křič tam, breč a vztekej se, máš na to nárok. Po návratu do svého světa zkus myslet na to, abys byla šťastná a spokojená ty, snaž se ve tvé hlavě zmenšovat důležitost její osoby na tvůj život, na tvůj pocit spokojenosti a vyrovnanosti. A pak jdi zase do lesa Přijde mi důležité pocity nepopírat, ale pracovat s nimi, usměrňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.