Re: Silně negativní vztah k jiné osobě - může mi "ublížit"?
A ještě jsi jednou psala, že se Tvůj bývalý manžel chová z Tvého pohledu nepochopitelně-myslím si, že mu vylíčila Tebe jako sebe, "otevřela mu oči", všechny svoje negativní vlastnosti připsala Tobě, i nevěru,protože jste byly kamarádky, vyzní to ještě věrohodněji.Proto se manžel chová, jako kdybys za to všechno mohla Ty, ona mu jen pomohla to " překonat".Je to takový archetyp chování, já jsem si to zažila taky, vůbec mi nedávalo jeho chování smysl, až pak, když jsem si to uvědomila. U takových lidí absolutně účel světí prostředky.Jeho polituj, stal se obětí, a ji taky, z hlediska karmy..Vím, že když se podíváš na Vaše děti, tak těžko nenávist překonáváš, ale zvládneš to!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.