Re: Silně negativní vztah k jiné osobě - může mi "ublížit"?
Nemyslím prodavačky, myslím lidi kolem tebe, ty, kterými se obklopuješ sama nebo kterými jsou oklopena. Já jsem veskrze pozitivní člověk, za celý život 40 let jsem z blízka poznala dva lidi, které opravdu nemám ráda, ale pohybovali se v mé blízkosti, takže jsem k nimi nějaké pocity prostě projevovala. Neublížili mně, ale lidem, na kterých mi záleží. Nedokázala jsem se tvářit jako neutrální Švýcarsko, svůj názor jsem oběma mezi čtyřma očima řekla. V obou případech mně ten rozhovor s nimi velmi pomohl. Ne, nemám je ráda Takové malé přiznání si, něco jako "ano, jsem alkoholik" Než jsem to vyslovila, hodně jsem se tím v hlavě trápila, musela jsem to ze sebe vydat. Nic zlého jim nepřeju, ale ráda je fakt nemám.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.