Danielo, pro tvůj klid duše: Kdysi jsi tu psala o tom co jsi studovala. Mně je tohle úplně jedno, dobře, tak to byla škola se hyper odborníky, ne dietologický kurz. Vážím si už jen toho, že ses chtěla vzdělávat.
Kvalita školy ale nemá co dělat s tím, že tu produkuješ bludy už pár let.
Ještě bych brala něco jako: U nás v německu se razí NOVÁ TEORIE, že stačí jíst při hubnutí 3xdenně a dala by jsi sem odkaz na tu studii. (BTW, včera jsem to hledala a nenašla jsem zatím nic, o víkendu tomu dám víc času).
Němčinou nevládnu, ale manžel ano, pro mne by stačil odkaz v Aj. Zvláštní je i to, že by se Německo nepodělilo o tuto převratnou teorii.
Pak máme informaci, že je nová teorie a můžeme o tom přemýšlet a diskutovat a třebas i zkusit.
Dokud je to teorie podložená citací, beru.
Ale když řeknu doma manželovi, že Daniela z Německa řekla, že se má jíst při hubnutí jen 3xdenně, zcela automaticky se mne zeptá jestli má pro svá tvrzení nějaký podklad. Když mu řeknu, že je to bez citací, odmítne se tím vůbec zabývat.
To byl příklad ze života.
Já bych sem neměla potřebu napsat co studuju, kdyby tys netvrdila hlouposti s takovou jistotou.
Jídlem se zabývám asi 20 let na amatérské úrovni sportovce a vztah jídla a výkonu mne zavedl náhodou na předmět Komplexní výživa u sportovců a sportovní výkon, přednášený Doc. Vilikusem z Ústavu tělových. lékařství 1.LFUK.
I bez toho bych ti řekla, že píšeš hlouposti, protože se průběžně dovzdělávám na webech o Fitness, kulturistice, běhu a cyklistice. Protože se k tomu cítím být kompetentní už jako ten sportovec, sestra, žena, která cvičí a snaží se hubnout a tvarovat postavu.
Zaujala mne diskuze o Alli, kde psaly holky své zkušenosti a ty tam mázneš tu svou teorii
Doufám, že už to chápeš a rozumíš mým motivům vyjádřit se k tomu co se mi nezdá.