Myslím, že ti to ořezala moc rychle najednou. Pokud jsi zvyklá jíst hodně, nebo blbě, pak to pro tebe bude zbytečný trápení. Zkus začít jíst pravidelně - to je první krok, sladké a ovoce jen dopoledne. V podstatě ráno nevidím důvod se pořádně nenasnídat (i když 4 rohlíky už jsou opravdu dost), svačina, oběd a od oběda začít ubírat, pokud nesportuješ.
Až si zvykneš, pak pokračovat a ubírat jídla. Jakmile máš nějaký vlčí hlad, je něco opravdu v nepořádku. Nejsem výživová poradkyně, jen, co zafungovalo mně. Já byla zvyklá jíst 2 x denně, ale večer opravdu hodně a dost trvalo, než jsem to vychytala, abych právě neměla podobné záchvaty, kdy jsem sežrala, co jsem potkala.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.