Jsem babička ročního vnoučete a maminka 3,5letého dítěte. Asi jsem v očích sestřenice špatná babička, protože vnouče si na víkend nevezmu. Je to obrovská zodpovědnost hlídat vnouče, babičky jistě chápou a navíc dvě malé děti bych nezvládla. Nebo zvládla, ale s vypětím sil a psychicky a fyzicky bych se odrovnala. Už mi to bylo mírně vyčteno, ale je mi líto. Počítám s tím a těším se na to moc, že až bude vnoučátko tak 4-5ti leté a více, že si ho brát budu, klidně na celý víkend nebo na dovolenou, ale zatím to nejde. Vídáme se s dcerou a našimi dětmi skoro denně, děti si hrajou,perou se, rvou se o hračky ..klasika Hlídám samozřejmě, když je to nutné - nemoc, lékař, úřady.. ale ráda a s úlevou vracím. Zatím.
Mmch, nám dítě taky nikdo nehlídá a na víkendu nikdy nebyl, není třeba.
A poznámka na konec, babičky nejsou povinné hlídat vnoučata
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.