Kudlo ja se s tim smirila...... Oba s manzelem jsme doufali, ze se ty vztahy zmeni, narozenim prvniho ditete, narozenim druheho ditete, meho syna moje matka defakto ingorovala a on logicky ji. Male deti vyciti vic nez my.
Moje nazory jsou ted mozna ovlivneny tim, ze jsou prazdniny mam doma obe deti a jsem z nich na mrtvici )). Vim, ze to s nima musim nejak cele prazdniny prezit, ze je nemuzu soupnout na tyden k babickam, abych si doma udelala co potrebuju a vyridila... a vsechno musim delat s nima za zadkem )). Na chuvu ted nemame, kdyz dam dite na den do skoukr. skolicky tak mi odtamtud pritahne nejakou chorobu, takze budeme cely mesic na hromade )).
Ver mi, ze jsem pri vyrobe deti fakt necekala, ze to bude az takovy problem jaky to je.... Prvni dite mi jeden prarodic hlidal. Jenze to padlo.... pro zdr. problemy a problemy, ktere s tim hlidanim zacaly byt, nebylo to malicherne problemy, ze da prarodic diteti lepsi tricko, nebo ja nevim co neresim....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.