No, já si taky neuvědomuji, že bych někde psala, že babičky MAJÍ POVINNOST. Píšu, že ony hlídání plně a automaticky využívaly a teď je jim zatěžko občas, když je krizovka, PŘEDAT ŠTAFETOVÝ KOLÍK. Jejich mámy se taky neválely na kanapi a nehlídaly nás z nudy. Navíc jsem již několikrát vysvětlovala, že to s tím pohlídáním doma byl povzdech, ne stížnost. Jsem vděčná za to, že mi hlídají část smečky. Jen tu nejnáročnější nepohlídá nikdo. Mimochodem, tchyni jsem, když jsem byla na RD s nejstarší, jezdila po 3 roky o prázdninách měsíc hlídat malou dceru, aby ona mohla chodit do práce. S péčí o své předky počítám, mrzelo by mě, kdyby se na mou pomoc nespoléhali. U nás v rodině se o staré pečuje doma, nehodlám to měnit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.