Re: Jak se vyrovnat s náhlou ztrátou manžela? Budu už navěky sama?
Já jsem sama se sebou taky hodně a dlouho bojovala jestli antidepresiva brát nebo nebrat,když jsem si přečetla hodně dlouhý výčet vedlejších účinků tak jsem šla do mdlob.Měla jsem strach stejně jako Ty že mě to oblbne,že nebudu moc řídit auto ale realita byla jiná-auto jsem v pohodě řídila,v noci se nikdy nestalo že bych byla neprobuditelná,oblblá jsme taky nebyla-u mě se to projevilo tak že mozek byl méně citlivější než předtím-nerozbrečela mě každá malinká maličkost,mozek moc nepřemýšlel nad pocitama a tolik to nebolelo-brala jsem je 3/4roku a myslím že určitě pomohly.Začala jsem je brát po půl roce od nehody,už jsem to prostě nezvládala,psychiatr mi řekl že by byla fajn hospitalizace nebo aspoň docházení na terapie-kvůli dětem sám uznal že to prostě nejde,byl rozumný.
Antidepresiva jsme vysadila loni po vánocích-měla jsem pocit že mi už více škodí než pomáhají(průjem,bolení hlavy,vzteklost,přibývání na váze).
Myslím že by Ti určitě pomohly a fakt neboj,neoblbnou Tě
.Přeji aby jsi se rozhodla správně.
Blíží se podzim,zima,bude brzo tma a to jsou velcí nepřátelé,sama se toho také bojím...
Odpovědět