Prosím, toto téma není pro slabší povahy, rozebírám to do podrobna, děkuji.
Do toho všeho trápení co máme, se nám přihodilo ještě tohle.
Mamka se léčila s nervama po proběhlém pokusu o sobevraždu před dvěma měsíci, byla na neschopnosti a vypadalo to s ní docela dobře. Každý den jsme si volaly, 3x týdně jsme se navštěvovaly. Ona byla pro moje děti oblíbená babička, vídaly se tak často, pro mě byla nejbližší člověk, nejlepší přítelkyně.
Od pátku večera najednou nedostupná, volala jsem policii a našli jí podle lokalizace mobilu včera dopoledne utopenou v přehradě u nás na chatě. Vybrala si pláž, kde jsme vždycky chodily, měla to tam ráda. Nechápu jak přišla na tak příšerný způsob, ale zatížila se pytlema s kameny a skočila z nástupního můstku rovnou do hloubky.
Pořád musím myslet na to, že tam v tý tmě a studený vodě byla celou noc než jí našli!
Jela jsem s kriminalisty na identifikaci, naštěstí jel se mnou manžel, takže na fotografie koukal on, ale já když viděla ty její mokrý věci, i knížku co jsem jí dala k vánocům s sebou měla, mokrou...
Pozvracela jsem si jim tam...
Netuším jak to bude dál, jak přežiju dalších ("když Bůh dá") 30 nebo 40 let bez maminky? Tátu už taky nemáme, po rozvodu se jaksi odmlčel.
Jak vysvětlim dětem, že jejich babička už není?
Jak podpořím sestru, která čeká svoje první dítě a nebude mít tu svou mámu, babičku k dítěti, aby s ní probrala všechny starosti a radosti?
Cítím se tak příšerně, celou noc jsem byla vzhůru, nemůžu spát, pořád jí vidím v tý vodě.
Policajti to zatím vyšetřují jako vraždu, protože tam je pár skutečností, co tam nesedí. Kvůli tomu se i posune pohřeb, protože mají tělo (nesnášim to slovo) na soudním lékařství a budou na ní dělat všechny úkony.
Proboha moje máma leží na pitevně!
Já nevím, já prostě jenom potřebuju se vypsat, strašně to bolí.
Manžel je fajn, celou noc se mnou ležel a mluvil se mnou o tom.
Po obědě jdeme k babičce, probrat pohřeb a vyřízení pozůstalosti, hlavně kdo co zaplatí a tak. My peníze vůbec nemáme jak jsem psala, takže to bude docela síla všechno poplatit...
Budu to muset zavolat všem jejím kamarádkám nebo stačí smska, to je blbý asi co? Mám knedlík v krku...
Omlouvám se za chyby, já to po sobě raději ani číst nebudu, jsem hotová..