Jojo kriminalista mi bude hned v pondělí volat, taky mám nějaké poznatky, které mě napadly až večer. A manžel dělal na násilí a vraždách 10 let, takže si to taky ohlídá, aby to bylo vyšetřeno pečlivě. Máme obavu, jestli jí tam nepomohl nějaký lichvář, mamka měla finanční problémy. Ale pomáhali jsme jí je řešit, platili jsme za ní nájem (společně se ségrou a babičkou) a všechno, vyřizovali insolvenci, našli levné bydlení u sestřenice, stačilo počkat pár týdnů a bylo by to zase dobré a ona to věděla, proto mi přijde divné, že těsně před "vyřešením" všech problémů se zabila. Pracovali jsme na tom s ní celou dobu, nebyla na nic sama. :-( Nechápu to.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.