Chrysantémo, já to bohužel vím. Ženy jsou zpracované už z dob těhotenství. Všude se na ně line: počkej porod, to je bolest, z toho se pose..., kojení, já nekojila, tobě to taky nepůjde, já měla šití, že jsem si tři měsíce nesedla, o chuť na sex jsem úplně přišla, frkni ho k sestrám, od čeho tam jsou, ať se aspoň trošku vyspíš. Až budeš doma, tak už si neodpočineš... Tohle programování je strašný. Ale profesionalita má velet lékařům a sestrám, aby i přes to vysvětlili čerstvé matce, co je lepší - tedy zůstat se svým dítěte, že může spát i tak a že ony se postarají o to dítě i na pokoji. A že bude jen dobře, pokud tam s ní zůstane i další osoba, která ji pomůže.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.