Co se týče návštěv, kde je více rodiček, zažila jsem to v první porodnici, v druhé jen dle dohody, v třetí u sestřenky v danou hodinu, prostě je x variant a každému sedí nějaká. Já byla na pokoji s paní, která asi byla Hujerová a všichni od nich byli v pohodě a mě si FAKT nevšímali (proč by měli???) a bylo to super. Aspoň jsem nemusela kysnout někde na chodbě v průvanu jak to má Apolinář, to bych si s mou symfýzou a stehy nelajsla, já musela ležet. Stehy se mi po delším stání než 2 minut prokrvovaly a symfýza bolela při každém pohybu, přitom na JIP to nebylo, tedy bych neměla návštěvy, protože jsem nemohla vstát. Hm. Povznášející.
proč je dnešní doba tak nenávistná a xenofobní?? A to je co říct, že i mě, člověku, co nemá moc rád lidi, to připadá divné???
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.