V tom s Tebou souhlasím, že mimčo/dítka mají přednost před naklizeným bytem/domem...Ale ani jedno moje dítě nebylo naučené na chování...Až teď by se nejradši nosily....A rozhodně neležely jako placky v postýlce nebo řvaly a já uklízela...to rozhodně ne....Měly vše-veškerou pozornost...Rozhodně nestrádaly po matce a péči...!!! Ale nosit celý den dítko na rukou...? Ne, toho zastánce nejsem ani šátků.... Vše jde,když se chce....Taky jsem dostávala depky a brečela, že to nezvládám....Bordel všude kam jsem koukla...BYlo mi do breku...ale útěchou pro mě bylo to, že se to zlepší...Naučila jsem dávat věci na své místo-naučila jsem to i přítele a teď to pochopily i děti...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.