Malá byla a je také hodně chovací, vyžaduje neustálou pozornost. Na domácnost jsem byla sama. Já jsem musela, bohužel, od jejich 3 měsíců pracovat i z domu, nedalo se nic dělat. Teď jsem s ní půlroku sama, pracovat musím ještě více, ale nedá se nic dělat. Tím nechci říct, že jsem skvělá, musíš si přehodnotit priority, vychytat vše rozumné, kde jde ubrat na čase, skloubit, zjednodušit. Já si také občas připadám "nemohoucně", s tím vytíráním to mám úplně stejně, také mám z určitého důvodu doma větší "prašnost", navíc tu jsou i velké prostory na vytírání podlahy. Ono se to časem zlepší, malá je sice stále akčnější a nadělá více nepořádku, ale je to stále větší a větší parťák.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.