Na to poradím jen ještě omezit veškeré práce, které nejsou nutné, tj. žehlit opravdu jen košile, luxovat 2x týdně, vytírat 1x měsíčně nebo cíleně jen kousky po vylití (třeba jen kuchyň atd.), s malým chodit spát co nejvíc to půjde. S vařením to děláš dobře, rychlovky na 3 dny, popř. si dělám tunu vývaru, který hážu do mrazáku a z toho se dá pak udělat rychle lecos. časem se to upraví, ale nesmíš mít na sebe víc nároků než je potřeba a zapojit ještě víc manžela o víkendu a večer. Co víc poradit. Někde to omezení přijít musí, protože jinak se zhroutíš. a to mluvím z vlastní zkušenosti matky na lexaurinu. Takže pozor na to. včera tu byla návštěva, vůbec jsem neřešila nějaké úklidy. a řešit ani nebudu, páč vím, co to je "zhroutit se" a nechci to zažít znovu. občas jsem dělala i to, že když mi mimino lezlo krkem, zašila jsem se do jiné místnosti a nechala ho prostě řvat, protože to jinak nešlo, i matka má nárok na chvilku bez mimina a ani u toho nutně nemusí moc uklízet (já si házela nohy na gauč a jen ležela). mám dvě děti narozené brzy po sobě, takže ještě větší mazec než ty a manžel přes týden pryč, ale pomáhá fakt omezit práce na minimum. manželovi bych možná doporučila kupovat si občas jídlo sám, abys nemusela vařit a mohla se odbýt jen rohlíkem a mít den klídek.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.