30.11.2012 9:23:02 žabka + 2
Dlouhodobá nevěra
Ahoj, prosím o radu a zkušenosti. Manžel má od ledna letošního roku dlouhodobý vztah, na konci dubna mi to bylo oznámeno s tím, že se rozhoduje mezi námi a mladou milenkou. Vzhledem k tomu, že jsme spolu 17 let, z toho 13 manželé a máme dvě děti, tak jsem tuto situaci zkoušela zvládnout.
Ale nejde to, vlastně od června nedělám nic jiného, než že manželovi 1x měsíčně navrhuji rozvod. Pokaždé mě přesvědčí, že chce být s námi, že tamto ukončí a že je to omyl
. Pokaždé jsem to zkoušela znovu, ale tento týden mě to už přestalo bavit - asi mi nakonec vadí nejvíc ty jeho lži, kam jede, kde bude .... přitom ví, že to na něm vždycky poznám - po těch letech je prostě hrozně čitelnej
. Vím, že asi hrozně ublížím dětem, jenže kdo má ty lži pořád poslouchat, prostě už takhle nemůžu dál. Prosím tedy o zkušenosti kdo jste zažil, jestli jste to zvládli, jestli to má cenu takhle přežívat? Jde o to, že po dnešním ránu je poprvé za celou dobu nahnutý mi podepstat rozvod dohodou, dosud o rozvodu nechtěl ani slyšet. Peníze, bydlení i děti máme jakž takž pořešený, citově na něm už závislá také nejsem (problém bude pouze u dětí
). Vím, že kdybych ho netlačila do rozvodu, tak by se nerozvedl, jenže mě opravdu nebaví dělat třetího a děti to stejně vidí, že není doma a nezáleží mu na nás.
nebo máte nějaké jiné řešení??
Odpovědět