9.9.2013 8:51:38 Hořký pláč
Re: Dlouhodobá nevěra
Mnoho již bylo napsáno o nevěře mužů. Ale nevěra žen existuje v mnohem horší a četnější podobě. Zažil jsem to sám na sobě. Po desítkách letech monželství, po úmrtí manželky, kterou jsem skutečně miloval, jsem nalezl v její pozůstalosi materiály, které mi dokázaly její mnohaleté paralerní vztahy s mnoha muži. Zatímco
v soužití se mnou hrála velmi nemocnou ženu, kterou je třeba ve všech směrech šetřit, využila mojí důvěry a systematicky si užívala nejen v náhodných vztazích, ale prožila i několik dlouholetých paralerních vztahů.
Bylo to umožněno tím, že jsem ji absolutně věřil a tak měla k disposici část dovolené a nekontrolovatelný počet dnů k údajné návštěvě lékaře. V mojí společnostzi a doma byla skutečně výbornou manželkou s výjimkou sexu, který ji vadil z důvodu nemoci. Její vztah k dětem byl příkladný a chd domácnosti byl naprosto plynulý a vyrovnaný. A já, zavalený prací jsem netušil, že by mi mohla být při té závislosti na mně nevěrná. Ale stalo se a já nevidím východislo k překonání její zrady. A tak mi nezbývá než si opakovat sonet W. Shakespeara
.."Znaven, ach znaven vším já volám smrt a klid, když vidím zásluhy rodit se u žebráka a bědnou nicotnost zas v nádheře se skvít a víru nejčistší zrazenou hořce plakat ............... Nevím jak dál. Poraďte, můžete-li!
Odpovědět