30.11.2012 13:39:36 Klarisanek
Re: Dlouhodobá nevěra
Ach jo Zabko, to je mi te lito, chlap co mysli jen tim jednim, to je na
. Ja bych v tvem pripade postupovala asi takto: nevim kolik je tvym detem, ale protoze ty uz sama nemas co ztratit, max. nejake fin. zajisteni, posuzovala bych hlavne vztah otec-deti. Nejak nemuzu souhlasit s nazorem, ze kdyz to mezi vami neklape, je lepsi jit od sebe, vzdyt na ne to ma taky vliv. To jiste ano, zalezi na poctu a hlasitosti hadek, vtahovani deti do problemu, nerkuli treba nadavek apod. Ale na druhou stranu si myslim, ze odchod otce, byt ne zrovna ukazkoveho, ale takoveho, ktereho deti maji rady, muze byt daleko vetsim utrpenim pro ty deti. Ono totiz ve finale ani tak nejde o pocty hodin, ktere otec s detmi stravi, jako o ten pocit, ze tatinek je "nas". Pak to pujcovani, presuny k otci, dohadovani, nova macecha apod. Srovnala bych tyhle dve mince, pokud jsou deti starsi, tak bych se zeptala na jejich nazor a pokud by chteli tatinka mit doma, tak bych se ho snazila "vydirat". Postavila bych pred nej svoje podminky, kdyz tvrdi, ze zustat chce, tak at se k nim postavi celem. Moje znama napr. trvala na tom, ze pokud chce manzilek zustat s ni, takze pujdou oba dva za milenkou a tam ji to rekne do oci. Bylo to pro ni hodne tezke, ale mela to uplne stejne jako ty, sliboval sliboval, ale nemela jistotu, jestli za ni porad nechodi. Kdyz tu nekdo napise, ze je to pro ni ponizujici, tak je, ale mela doma 2 malicke deti, takze ja osobne se ji vubec nedivim.
Odpovědět