Před pár lety jsem dcerce koupila zimní boty Superfit. Celou zimu jsem z nich byla nešťastná - rychle se ošoupaly, odlepily se špičky, nikdy 100% netěsnily (pouštěly i přes kvalitní impregnaci), reklamovat jsem je jít nemohla, protože nebyly jaksi peníze na další zimní boty. Pak jsem je vyhodila, protože dcerka měla ortop. vadu a vyrostla jí noha (nešly nechat podědit) - do teď mě mrzí, že jsem je opravdu nereklamovala vzhledem k tomu, kolik stály. Letos vlastně vloni v listopadu jsem se opět nechala unést chválou tady na serveru a koupila poslední pár Superfitek z loňska pro tutéž dcerku (nyní 9,5 let) s tím, že by jí měly vydržet i příští rok. Ještě včera (tuším) jsem tu ty boty v jiné diskusi chválila a dnes jsem zjistila, že na obou botech vzadu nad patou z venku boty se rozjely švy a vyjel z nich šusťák. V tu chvíli jsem byla tak vytočená, že jsem sjezdila na dvě doby dcerku, co v těch botech dělala? Nic, jen venku v družině upadla na sněhu... Pak jsem dumala, jak boty reklamovat - venku další sněhová kalamita, jiné boty nemá, boty k reklamaci je potřeba vysušit... musela jsem koupit nové boty - šla jsem do jistoty texové boty u Bati - díky Bohu ještě měli v její velikosti-snad aspoň ony nezklamou! Ale nevím, máte někdo zkušenost s reklamací u Superfit bot, jestli vrátí peníze? A řekněte mi někdo, máte opravdu opakovaně dobrou zkušenost s boty Superfit i u aktivních dětí starších 5 let? Proč zrovna já mám vždycky s touto značkou problém? Omlouvám se za téma vcelku o ničem
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.