No já jsem superfitky nikdy nekupovala, tolik peněz dát za boty nemůžu. Ale ptala jsem se prodavačky, zda jsou fakt tak skvělý že bych je koupila pro sebe,mám boty i 10let pokud vydrží. Prodavačka řekla, že viděla i roztrhané a po několika měsících i zničené Superfitky. Z vlastní zkušenosti- dcera je v pohodě, boty jí vydrží, samozřejmě lítá v hnoji kde může, boty absolutně nešetří, okopává, ale prostě chodí mnohem lépe než syn. Syn je starší, má problémy s motorikou, se cvičením,upadne i na rovině a co dokáže s botama, to občas koukám. Já vlastně zírám pořád, jak blbě si nazouvá, zouvá, zavazuje, utahuje boty. Šmajdá v čemkoliv, v botech za 1500kč i za 500kč. Je to v něm a ne v botech, tady žádná značka nepomůže. Kupuji mu a vždy pracně sháním vhodné boty pro něj, na úzkou nohu. Podle značek nejedu, vím, že musím koupit za sezonu aspoń dvoje. V Humanicu nekupuji, tam jsem koupila i sobě a reklamovala po týdnu. Vyhovuje nám Peddy, Deichman...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.