Superfity jsme neměli, ale nemůžu si vůbec stěžovat na zimní zn. BAMA a od loňska nově i na ECCO pro synka - kupuju mu vždy o něco větší tak o 1,5 čísla a v obou těchto značkách vždy dá 2 zimy. Letos ty Ecco jsou fakt skvělé - vypadají furt jako nové, přitom v nich chodil v zimě od loňského ledna, po impregnaci neprotečou, sucháče drží, švy také, navíc jsou vyšší, na 3 sucháče - to jsem moc ráda... a že já jsem velmi náročný zákazník! Po zkušenostech s loňskou zimou, kdy jsem před těmito z Ecca, koupenými pak ve slevách, 1. synkovi zimní z Humaniku úspěšně vyreklamovala a druhé ze sportnovního obchodu, koupené na horách právě proto, že ty 1. totál protekly, za 2,5 měs vyhodila jako totálně sešmajdané a rozpadající se je to fakt úžasná kvalita. A zařekla jsem se, že fakt už pro něj do bot pod litru nejdu - nemám nervy na to, aby venku lítal s mokrýma nohama
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.