Já teda nedám na Superfitky dopustit. Lehká, měkká, skvěle obouvatelná bota. Já mám ted zas negativní zkušenost s botama od Bati. Když jsem byla v porodnici (cca před 3 měsíci) tak byl manžel vyslán koupit malému zimní boty (přišly první mrazy a trochu sněhu). Vzal si na pomoc švagrovou a u Bati vybrali kotníčkovky. Nebyly zateplené, ale paní prodavačka jim tvrdila, že je to zimní bota a že je to takový speciální materiál. Dali na její radu. No jenže jsem ted zjistila, že ta vrchní vrstva je totálně rozpraskaná a tím pádem propouští a malý má nožky mokrý. Ve čtvrtek jsem to tam nesla na reklamaci a milá paní prodavačka mi povídá, že to není zimní bota - že je to vycházková bota a že žádná bota není nepropustná. Nicméně boty mi na reklamaci vzali a už v neděli mi došla sms, že reklamace byla vyřízená. Jsem fakt zvědavá jakým stylem - tipuju že to smetli ze stolu a reklamace uznaná nebude Prostě budou tvrdit, že to není zimní bota a tím pádem není určená do sněhu. Ale on s tou botou všeho všudy ve sněhu byl párkrát. A mimochodem - pokud je to bota typu pohorky, tak by měla nějaké extrémnější podmínky vydržet, ne??
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.