| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

14.3.2013 8:51:37 HelenaPa

Švestkové pyré

Mám tu pár kilo zmrzlých vypeckovaných švestek a koláče s nima mi rodinka "nepapá". Tak jsem si řekla, že bych to zpracovala na "přesnídávky" pro mimino. Jak nejlíp zbavit slupek? Funguje to jako u rajčat - spařit, ochladit, oloupat? Nechci v tom mixovat i slupky, protože ty nejdou do hladla, vždycky z nich jsou kousíčky.
A pak, rozvařit samostatně švestky, samostatně jablka a pak smíchat, nebo to prsknout dohromady? Pokud dohromady, tak co dřív, aby jedno nebylo rozvařené a druhé tvrdé? Potřebuju rady pro úplné mimoně. Díky.~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Švestkové pyré HelenaPa 14.3.2013 8:51
*Re: Švestkové pyré zerat 14.3.2013 9:48
**Re: Švestkové pyré HelenaPa 14.3.2013 10:19
*Re: Švestkové pyré Simeona+3 14.3.2013 10:14
*Re: Švestkové pyré Jája 14.3.2013 10:26

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.