| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

14.3.2013 10:26:21 Jája

Re: Švestkové pyré

Nechávám podusit jablka, švestky, ostružiny a co najdu v mrazáku, pak umixnu. Miminu bych švestky neloupala, slupka je vláknina a lépe mu pracují střeva, taky potřebujou propucovat, nehledě na to, že to je dost pracné. Směs ovoce je prima, já k tomu někdy přidávám koření (hřebíček, badyán, anýz, skořici + co najdu v kořenkách), směsi mívají báječnou chuť, lepší než jednodruhovky.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Švestkové pyré HelenaPa 14.3.2013 8:51
*Re: Švestkové pyré zerat 14.3.2013 9:48
**Re: Švestkové pyré HelenaPa 14.3.2013 10:19
*Re: Švestkové pyré Simeona+3 14.3.2013 10:14
*Re: Švestkové pyré Jája 14.3.2013 10:26

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.