2.6.2013 9:44:37 Grainne
Re: Zemanovi věří polovina lidí-Podle 48 procent dotázaných pracuje Zeman ve svém úřadu "poměrně dobře", podle sedmi procent respondentů dokonce "velmi dobře".
Kudlo, v první řadě se netvářit povzneseně. To ničemu nepomůže, naopak to vyprovokuje odvetnou reakci - třeba ve formě protivolby.
Bohužel ten mechanismus, že levicoví voliči jsou méně inteligentní, pojídači buřtů a méně hodnotní už nefunguje na tom principu odrazení, ale naopak, vyvolává touhu přesně opačnou.
Já se totiž komunikaci s nikým nevyhýbám, abych náhodou nezspala, ale ani náhodou se nebojím jít případně do střetu a ani náhodou se nebojím, že by mě umlátili argumenty, nebo dokonce přesvědčili o své pravdě.
V jistých ohledech je můj postoj setrvalý, protože ho prostě mám v sobě, takže si klidně dovolím kritiku na obě strany beze strachu, že bych nakonec zviklala sama sebe.
Píšu ti to proto, že vaše agitky jsou nepřesvědčivé a provokující. Mně neodchýlí nikdo a nic, ale člověka, který se potácí v existenčních problémech a v názorové krizi, to tak akorát vyprovokuje k tiché protiakci.
Myslím, že máme stený zájem, ale ta vaše přesvědčovací cesta nikam nevede.
Odpovědět