2.6.2013 11:04:39 Ananta
Re: Zemanovi věří polovina lidí-Podle 48 procent dotázaných pracuje Zeman ve svém úřadu "poměrně dobře", podle sedmi procent respondentů dokonce "velmi dobře".
Zufi, taky by mě zajímalo, jak by se lidi rozhodli, ale zřejmě podle toho v jaké situaci se po revoluci převážně nachází a věř, že plno lidem je fuk jestli je na hranicích plot, protože za ty hranice nemají šanci vyjet.
Já osobně jsem nebyla za hranicí přes deset let, jednoduše ze strachu o pracovní budoucnost jsem nacpala už 150 tisíc do vzdělání, jen výcvik mě stál 90 tisíc a to prosím naprosto nemám jistotu práce, naopak, variantu dát peníze do vzdělávání jsem si zvolila sama, ovšem znamená to, že peníze na cestování nebyly. Kdybych aspoň za to "odříkání" věděla, že se s dítětem uživím, ale ne, možná jsem měla radši cestovat a dítě nemít. Ted už se nepodívám vůbec nikam.
Ale nejsem nepřející, takže já bych si ten plot nevybrala. Vybrala bych si ale nějaký kompromis mezi tím co se děje ted a jistotou i za cenu nějakého omezení (jakého mě ted nenapadá) ne nic co by zásadně ublížilo většině.
Odpovědět