Docela chápu, že muž typu "sex jako tenis" nemusí cítit potřebu vyměnit partnerku. Ale vztah stojí na domluvě dvou - přijde mi v tu chvíli poněkud irelevantní, jestli muž svou nevěru považuje či nepovažuje za důvod ke změně trvalé partnerky. Pokud to tak cítí ona, je to stejně dobrý a vážný důvod k tomu, aby ve vztahu proběhla "škatulata, hejbejte se". Občas mám pocit, že když dojde ve vztazích takříkajíc na lámání chleba, nakonec u nás ještě pořád z nejrůznějších důvodů funguje to, že pro muže platí jakási jiná pravidla než pro ženy - a dost často postavená víc na stereotypech, než na skutečnosti. Docela by mě zajímalo, kdyby tady čistě náhodou psal nějaký muž, že manželce přišel z telefonu na úlet, jestli by zazněly stejné reakce v podobě nabádání k velkorysosti a nadhledu (protože někteří to tak holt mají a ženy jsou už takové...etc.).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.