...a poslední a utíkám:) A nakonec je jedno, zda jsme bezmezně důvěřivé husičky či ty sebevědomé realistky:), tváří tvář tomu, že tvůj chlap spí s jinou, to bolí všechny stejně. To totiž nejde po rozumu, to si tady můžeme zakvákat na internetu, o nic nejde, a názory můžeme mít jakékoliv. Tváří tvář tomu, že nestojíte za věrnost či sebekontrolu, to zakmásá každou. I největší a nejtolerantnější hrdinkou:) a tou možná ještě víc, protože pak může nastoupit "vždyť jsem byla TAK tolerantní", jak to že si to nevážil a podvedl mě stejně, jako tu husu naivní od vedle, co jen prudila a slídila? :) Věrnost si nezajistíš, ničím. Ani tolerancí. A na emoce se připravit nejde, to je celé:)
Byla jsem na všech třech stranách trojúhelníku už, vím jak je to rychlé a snadné, nedělám si iluze. Ale na emoce tě nepřipraví nic, ani když jsi připravená:)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.