Na tohle kdysi jeden známý, který svou partnerku podváděl, odpověděl zhruba v tomto smyslu. Já jsem jí nikdy neslíbil, že jí budu věrný, ani to po mně nežádala. Taky se jí neptám, jestli mě podvedla. Můj penis patří mně a tak jako o zbytku těla rozhoduju já o tom, co s ním budu dělat. Podotýkám, že nebyli manželé. Dnes už jsou, vztah mají pěkný, jestli stále spí s jinými, nevím, už se moc nestýkáme. Je fakt, že jeho ženská je ten typ, který by se nikdy nesnížil k tomu, aby se mu dívala do mobilu. Pokud by měli problém, řešila by to s ním rozhovorem a pokud by to nedopadlo, vzala by děti a se vztyčenou hlavou by beze scén odešla. Tuhle vlastnost jí docela závidím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.